OBVK inviterer til Beachvolleyens Dag

Årets første sommerdag – lørdag d. 1. juni – kalder på beachvolley. Odense og resten af Danmark kommer til at syde af beachvolley, når der for første gang afholdes den fælles åbent-hus-dag Bechvolleyens Dag.

 

Skyd sommeren ind med en sjov og aktiv dag for hele familien lørdag d. 1. juni, hvor beachvolley- og volleyballklubber over hele landet inviterer til Beachvolleyens Dag. OBVK er også med på den nationale åbent-hus-dag. Kom forbi banerne ved Dalumhallen på Mejerivej 1, 5260 Odense S fra kl. 11.00, så garanterer vi for store smil, fed stemning og sved på panden.

 

Beachvolley er for alle

Til Beachvolleyens Dag får alle interesserede mulighed for at spille beachvolley”, fortæller klubbens formand Bent Juhler. ”Alle er meget velkomne og alle kan være med – uanset alder og om man har prøvet at spille beachvolley før. Vores dygtige trænere står klar til at hjælpe deltagerne godt i gang på banerne, og man kan høre nærmere om klubbens mange tilbud.

 

DGI og Volleyball Danmark står bag

Bag arrangementet står OBVK i tæt samarbejde med ’Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley’, herunder DGI Volleyball og Volleyball Danmark. Projektleder i ’Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley’, Sebastian Mikelsons, siger: ”Med Beachvolleyens Dag præsenterer vi de mange glæder og fordele ved beachvolley. Beachvolley er bl.a. en fleksibel og billig sport at gå til, da intet udstyr kræves, det foregår ude i naturen, og man kan spille sammen som familie på tværs af generationer.

 

For yderligere information

Du kan se mere om Beachvolleyens Dag på www.bevægdigforlivet.dk/beachvolleyensdag. Her finder du også et overblik over alle de klubber, der afholder Beachvolleyens Dag.

 

Kontakt venligst Claus Myltoft på mail myltoft@linde-massage.dk for yderligere information om OBVK og om Beachvolleyens Dag.

 

For generelt information om Beachvolleyens Dag kontakt projektleder i ’Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley’, Sebastian Mikelsons, på telefon 26 82 69 69 eller mail sebastian.mikelsons@bevaegdigforlivet.dk.

FAKTABOKS #1

Beachvolleyens Dag

Beachvolleyens Dag er en landsdækkende event arrangeret af landets volley- og beachvolleyklubber i samarbejde med Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley. Formålet med Beachvolleyens Dag er at fejre at beachvolleysæsonen starter, at få udbredt kendskabet til beachvolleysporten, at vise klubbernes mange muligheder frem og tiltrække flere medlemmer til klubberne.
Det er første gang nogensinde, at Beachvolleyens Dag afholdes.

Klik her, hvis du vil vide mere om Beachvolleyens Dag:
https://www.bevaegdigforlivet.dk/volleyball/for-klubber/beachvolleyens-dag/om-beachvolleyens-dag

 

 

FAKTABOKS #2

Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley

Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley er et samarbejde mellem DGI Volleyball og Volleyball Danmark – og er en del af den overordnede Bevæg dig for livet-vision. Formålet med samarbejdet er at få endnu flere til at begynde til volleyball eller beachvolley og opleve glæden ved disse sportsgrene.

 

Klik her, hvis du vil vide mere om Bevæg dig for livet – Volleyball og Beachvolley:

https://www.bevaegdigforlivet.dk/fokusomraader/volleyball

Beachvolleyens dag

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til OBVK inviterer til Beachvolleyens Dag

OBVK ER OBVK FORDI DU HJÆLPER TIL

Se Plakat, klik her!

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til OBVK ER OBVK FORDI DU HJÆLPER TIL

Bestyrelsesmøde referat d.15/04-2018

Hvis I ønsker mere information om de ting der har været oppe at vende på bestyrelsesmødet, så se nærmere herunder.

Husk I er altid velkommen til at tage fat i et bestyrelsesmedlem, hvis I har en idé, kommentar eller lignende – vi er her for jeres skyld! 🙂

Referat Bestyrelsesmøde OBVK d.15.04.18

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Bestyrelsesmøde referat d.15/04-2018

Referat Generalforsamling 2018

Tak til alle der deltog til Generalforsamlingen! Hvis I ønsker mere information om de ting der har været oppe at vende, så se nærmere herunder.

Husk I er altid velkommen til at tage fat i et bestyrelsesmedlem, hvis I har en idé, kommentar eller lignende – vi er her for jeres skyld! 🙂

Referat Generalforsamling Inkl. Formandens beretning OBVK 2018

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Referat Generalforsamling 2018

Bestyrelsesmøde referat d.22/01-2018

Hvis I ønsker mere information om de ting der har været oppe at vende på bestyrelsesmødet, så se nærmere herunder.

Husk I er altid velkommen til at tage fat i et bestyrelsesmedlem, hvis I har en idé, kommentar eller lignende – vi er her for jeres skyld! 🙂

Referat Bestyrelsesmøde OBVK d.22.01.18

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Bestyrelsesmøde referat d.22/01-2018

Bestyrelsesmøde referat d.13/09-2017

Hvis I ønsker mere information om de ting der har været oppe at vende på bestyrelsesmødet, så se nærmere herunder.

Husk I er altid velkommen til at tage fat i et bestyrelsesmedlem, hvis I har en idé, kommentar eller lignende – vi er her for jeres skyld! 🙂

Referat Bestyrelsesmøde OBVK d.13.09.17

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Bestyrelsesmøde referat d.13/09-2017

Bestyrelsesmøde referat

I dag blev bestyrelsen konstitueret!

Derudover fik vi koordineret og snakket om de forestående stævner. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen til NEVZA stævnet d.9-11.06 samt Odense Grand Slam d.17-18.06 – Vi skal løfte i samlet flok, så vi kan få nogle fede stævner og penge i klubkassen!

Bedste hilsner

Bestyrelsen

Referat Bestyrelsesmøde OBVK d.22.05.17

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Bestyrelsesmøde referat

Generalforsamling 2017

Der blev i weekenden afholdt generalforsamling i OBVK.

Der var et flot fremmøde – både mål i antal medlemmer såvel som rent udseendemæssigt, da generalforsamlingen blev afholdt umiddelbart inden fastelavnsfesten. De festklædte medlemmer kunne bl.a. høre formandens beretning og kasserens umiddelbare vurdering af regnskabet. Dette blev efterfulgt af en række gode spørgsmål og anbefalinger til klubbens bestyrelse og ledelse.

Altsammen kan I læse mere om i referatet ved at klikke på nedenstående link:

Referat-Generalforsamling-OBVK-2017

Tak for en god generalforsamling!

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Generalforsamling 2017

Vinterens træningstider på trapperne

Kære alle,

Vi har de sidste par uger arbejdet hårdt på at få de nye træningstider afklaret. Det er dog kompliceret af, at nogle rutinerede og gode kræfter ikke længere har tid til trænergerningen. Dog har flere nye og friske trænere meldt sig under fanen, og vi glæder os derfor umådeligt meget til at kunne præsentere jer for den nye plan snarest muligt! Altså blot info om, at vi arbejder på sagen, så godt vi kan.

Bedste hilsner

Jakob Buch og Søren Hoyer

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Vinterens træningstider på trapperne

Tak til sponsorer

Tusind tak til alle vores præmiesponsorer til Kerteminde Baeachvolley Semifinale. Det betyder meget for vores stævne set-up, at der er præmier med så høj kvalitet som I har leveret.

Beachfolk støt vores sponsorer og sig tak når i besøger deres butikker i Kerteminde eller Odense.

Skærmbillede 2016-08-03 kl. 19.02.48 Skærmbillede 2016-08-03 kl. 19.02.58

Sponsor logoer Kerteminde

Udgivet i Nyheder | Kommentarer lukket til Tak til sponsorer