Kontingent

For at melde dig ind skal du følge disse 3 trin – OBS du skal igennem ALLE 3 trin!


Trin 1

For at oprette dig som medlem i vores system skal du klikke på ‘KLIK HER’ og så klikke på ‘Tilmeld’ ovre til højre. Husk at oprette dig med dit fulde navn:


Trin 2

Check din mail og find dit nye password.


Trin 3

Tilmeld dig så det abonnement, som har den afregningsperiode der passer dig bedst. Som du kan se, så bliver det billigere, jo længere perioder du betaler for. Abonnementerne opkræver automatisk beløbet efter periodens udløb. Hvis du vil skifte betalingsperiode eller melde dig ud, så husk at meld det fra, inden at perioden er overstået, da det er et medlems eget ansvar. Der tilbageføres IKKE penge. Benyt “Conventus Medlemslogin” i bunden af siden.

Eksempelvis trækker det abonnement der hedder ‘1 måned’, 225 kroner hver måned. Og det abonnement der hedder ‘6 måneder’ trækker 1050 kroner hver sjette måned.

Du skal betale ungdomskontingent, hvis du er under 18 år, eller hvis du KUN spiller på et ungdomshold.


Husk, at du skal følge alle de tre trin (Trin 1, Trin 2 OG Trin 3). Det er først når du har tilmeldt dig et abonnement, at du er medlem af klubben.

Hvis du har problemer med det, så kan du kontakte os via emailen odensebeach@gmail.com. Skriv gerne, hvor du har problemer, så vi kan sende dig en mail med løsningen.

Der er lukket for kommentarer.

 • Bestyrelsesmøde referat d.13/09-2017

  lør d. 23. sep, 2017

  Hvis I ønsker mere information om de ting der har været oppe at vende på bestyrelsesmødet, så se nærmere herunder....

 • Bestyrelsesmøde referat

  man d. 22. maj, 2017

  I dag blev bestyrelsen konstitueret! Derudover fik vi koordineret og snakket om de forestående stævner. Så sæt allerede nu kryds...

 • Generalforsamling 2017

  søn d. 19. mar, 2017

  Der blev i weekenden afholdt generalforsamling i OBVK. Der var et flot fremmøde – både mål i antal medlemmer såvel...

Login