Om OBVK

Her kan du læse mere om klubbens forskellige hold, og finde links til deres respektive sider på facebook ved at klikke på holdnavnet herunder. Dertil kan du også se den fælles facebookside for alle damer og herre OBVK – Herre/Dame, hvor der bliver givet fællesbeskeder, efterlyst træningsmakkere og andre gode ting. Du finder kontaktinfo på holdenes trænere under “Kontakt” til venstre i Menu’en.

For at læse om klubbens ledelse og opbygning klik her.

MIX

Holdet for alle dem med mindre/ingen erfaring indenfor beachvolley, eller dem der bare gerne vil spille og hygge sig på tværs af køn, hold, højde og drøjde. Er du helt ny, så er det her, du får en god start! Alle klubbens medlemmer må dog gerne deltage i træningen, så længe der er plads, og træneren vil udelukkende fokusere sin feedback til de nye spillere. Når nye spillere har fået et grundlæggende kendskab til de tekniske, taktiske og mentale aspekter i spillet vil de blive videre fordelt på hhv. H4 og D4.

D1 (Dame 1)

En flok damer i en spredt aldersgruppe, som alle elsker at udvikle sig både teknisk og taktisk. Alle spiller på højt niveau og dette bliver udnyttet til træning, da vi kan presse hinanden til at blive bedre. På dette hold spiller bl.a. det danske damelandshold Helle og Line. Niveau Elite-1. division.

D2 (Dame 2)

Er et hold, som primært består af en gruppe rutinerede spillere blandet med et par unge talenter, som alle har en ting til fælles – ønsket om at udvikle sig. Trods at vi tager træningen seriøst, er der altid plads til lidt grin og hygge både før, under og efter træningen. Niveau 1.-2. division.

D3 (Dame 3)

OBVK’s opcomming stars! D3, en flok damer med potentiale, slagkraft og kærlighed for sand. Dette kommer til udtryk gennem seriøs træning, hvor der også er plads til fjol og grin. Niveau 2.-3. divsion.

D4 (Dame 4)

Er et begynderhold for kvinder i en spredt aldersgruppe, der er vilde med beachvolley! Vores træner, ‘Coach’ (kort for ‘Coach Jakob’), lærer os grundlæggende slag og teknikker samtidig med, at der er god plads til det sociale. Det vi lærer bruger vi til stævner og for-sjov-kampe i klubben. Niveau 3.-4. division.

H1 (Herre 1)

Er et hold der vægter træningen højt samt spiller for at opnå resultater, både på den danske tour, men også enkelte spillere internationalt. På holdet er der dog stadig både plads unge spillere og ældre rutinerede spillere. Niveau Elite-1. division.

H2 (Herre 2)

Er et hold der vægter kvaliteten i træningerne højt! Holdet består af en blanding af rutinerede spillere og unge talenter, her i blandt forhenværende landsholdsspillere. På trods af ønsket om høj kvalitet i spil og træning, er der også stor fokus på det sociale. Her er plads til de der har niveauet, og de der ønsker at avancere til eliteniveau. Niveauet svarer, ift. ‘Danish beachvolleyball tour’, til 1.-2. division.

H3 (Herre 3)

Er et hold for de, der har lidt mere erfaring med beachvolley, men som stadig sætter pris på det sociale. Niveau 3. division.

H4 (Herre 4)

Er et hold for drenge og mænd, der har stiftet lidt bekendtskab med beachvolley! I træningen arbejdes der fortsat med grundslag og taktik samtidig med, at der er god plads til det sociale. Det vi lærer bruger vi til stævner og for-sjov-kampe i klubben. Niveau 3.-4. division.

Far/Barn

Er et hold hvor alle fædrene er tidligere divisionsspillere, og som ønsker en far/datter, far/søn tid med træning på godt niveau.

Ungdom

Er et hold for nye såvel som “erfarne” ungdomsspillere. Træningen er meget bygget op omkring de grundtekniske færdigheder. Der er altid en rød tråd i opbygningen træningen fra mere isolerede øvelser til det spillenære.

Old Boys/Girls

Er et hold der spænder vidt lige fra tidligere elite/divisionsspillere til andre rutinerede “krigere”, som kan lide at få lidt god motion kombineret med et godt grin og socialt samvær.

Der er lukket for kommentarer.