Træningstider

Træningstider sommer 2024

Er du D1 eller D2 spiller så læs her:
Der kommer til at være en try-out proces for D1. Dette skyldes at D1 pt. er klubbens største hold, samtidig med at det har været svært at finde en træner, så holdet kommer til at have en del selvtræning hen over sommeren. Derudover bliver D2 også et stort hold i år. Denne prioritering skyldes primært trænernes egne ønsker.
Try-out processen for D1 kommer som udgangspunkt til at være de første to uger udendørs, dvs. tirsdag d. 30/04 og d. 07/05. Kan du ikke deltage, så skriv til Dennis Spile Hansen, om muligheden for at komme til try-out efterfølgende. Man kan altid komme til try-out på D1 i løbet af sommeren, hvis der er plads og niveauet er til det.
Derudover, kommer der til at være noget elitetræning, ligesom hen over vinteren. Elitetræningen kommer til at bestå af spillere fra D1 og H1, der har det nødvendige niveau og ambitioner. På samme måde som alle andre hold, er det muligt at komme til try-out på eliteholdet, hvis du er på D1 eller H1, og din træner mener at du har niveauet til det.

De enkelte hold har deres egen forkortelse dvs. det bedste damehold Dame 1 er forkortet D1 osv. Mix er for alle nye spillere i klubben, der ikke har prøvet kræfter med beachvolley før. Alle klubbens medlemmer må dog gerne deltage i træningen, så længe der er plads.

Hvis der står ‘spil’ på træningskalenderen ovenfor, betyder det, at det er en selvorganiseret træning, hvor der ikke er træner på, men hvor spillerne selv styrer træningen.

Når nye spillere kommer til klubben, bestemmer trænerne hvilket hold, spilleren skal træne på. Det forventes at en ny spiller træner minimum én gang på niveauet under, hvor man hører hjemme, for at bevise for alle, at det er den rigtige beslutning at lade spilleren træne på det højere niveau.

Du kan se en beskrivelse af de forskellige hold og kontaktinformationer på trænerne her.

Holdinddelingen bliver foretaget af trænerne efter følgende liste:

  • Spilmæssigt niveau, ambitioner samt fremmøde til træningerne
  • Entusiasme og bidragelse til trænings-stemningen