Hold og trænere

OBVK rummer en bred skare af hold, der har forskellige niveauer og ambitioner.

Herunder kan du læse om de forskellige hold og finde trænernes kontaktoplysninger.

Er du I tvivl om, hvilket hold netop du passer ind på, så kontakt endelig Rasmus Tang Pedersen på rasmuspedersen200@hotmail.com, tlf. 28 51 27 63.

Under vores fælles facebookside for alle OBVK’s medlemmer, OBVK – Intern, bliver der givet fællesbeskeder, efterlyst træningsmakkere og andre gode ting. De respektive holds facebooksider finder du ved at klikke på holdnavnet herunder.

MIX

Holdet for alle dem med mindre/ingen erfaring indenfor beachvolley, eller dem der bare gerne vil spille og hygge sig på tværs af køn, hold, højde og drøjde. Er du helt ny, så er det her, du får en god start! Alle klubbens medlemmer må dog gerne deltage i træningen, så længe der er plads, og træneren vil udelukkende fokusere sin feedback til de nye spillere. Når nye spillere har fået et grundlæggende kendskab til de tekniske, taktiske og mentale aspekter i spillet vil de blive videre fordelt på hhv. H4 og D4.
Trænere: Mathias Hansen og Benjamin Douchette

D1 (Dame 1)

En flok damer i en spredt aldersgruppe, som alle elsker at udvikle sig både teknisk og taktisk. Alle spiller på højt niveau og dette bliver udnyttet til træning, da vi kan presse hinanden til at blive bedre. Niveau Elite-1. division.
Træner: Dennis Spile Hansen

D2 (Dame 2)

Er et hold, som primært består af en gruppe rutinerede spillere blandet med et par unge talenter, som alle har en ting til fælles – ønsket om at udvikle sig. Trods at vi tager træningen seriøst, er der altid plads til lidt grin og hygge både før, under og efter træningen. Niveau 1.-2. division.
Træner: Michael Tsimisiris

D3 (Dame 3)

OBVK’s upcoming stars! D3, en flok damer med potentiale, slagkraft og kærlighed for sand. Dette kommer til udtryk gennem seriøs træning, hvor der også er plads til fjol og grin. Niveau 2.-3. Division.
Trænere: Jonathan Villebro og Fabian Wichmann

D4 (Dame 4)

Er et begynderhold for kvinder i en spredt aldersgruppe, der er vilde med beachvolley! Vores træner lærer os grundlæggende slag og teknikker samtidig med, at der er god plads til det sociale. Det vi lærer bruger vi til stævner og for-sjov-kampe i klubben. Niveau 3.-4. division.
Træner: Lasse Linnig Thomsen

H1 (Herre 1)

Er et hold der vægter træningen højt samt spiller for at opnå resultater, både på den danske tour, men også enkelte spillere internationalt. På holdet er der dog stadig både plads unge spillere og ældre rutinerede spillere. Niveau Elite-1. Division.
Træner: Peter Lyø

H2 (Herre 2)

Er et hold der vægter kvaliteten i træningerne højt! Holdet består af en blanding af rutinerede spillere og unge talenter, her i blandt forhenværende landsholdsspillere. På trods af ønsket om høj kvalitet i spil og træning, er der også stor fokus på det sociale. Her er plads til de der har niveauet, og de der ønsker at avancere til eliteniveau. Niveauet svarer, ift. ‘Danish beachvolleyball tour’, til 1.-2. Division.
Trænere: Thea Skafte Böttcher og Andrea Stentoft

H3 (Herre 3)

Er et hold for de, der har lidt mere erfaring med beachvolley, men som stadig sætter pris på det sociale. Niveau 3. Division.
Trænere: Benjamin Viddiekær Olsen og Mikkel Labori Olsen

H4 (Herre 4)

Er et hold for drenge og mænd der har stiftet lidt bekendtskab med beachvolley. I træningen arbejdes der fortsat med grundslag og taktik samtidig med, at der er god plads til det sociale. Det vi lærer bruger vi til stævner og for-sjov-kampe i klubben. Niveau 3.-4. Division.
Træner: Charlotte Gatti

Ungdom

Er et hold for nye  ungdomsspillere. Træningen er meget bygget op omkring de grundtekniske færdigheder. Der er altid en rød tråd i opbygningen af træningen fra mere isolerede øvelser til det spilnære.
Trænere: Mads Brunse Pedersen og Julie Sundshøj Nielsen

Old Boys/Girls

Er et hold der spænder vidt lige fra tidligere elite/divisionsspillere til andre rutinerede “krigere”, som kan lide at få lidt god motion kombineret med et godt grin og socialt samvær.
Træner: Peter Lyø