Bestyrelsen og udvalg

Bestyrelsen:

Formand: Mads Brunse Pedersen →  mads.brunse@gmail.com, tlf. 27 36 29 98

Næstformand: Mikkel Labori Olsen → mikkellabori@gmail.com, tlf. 20 64 88 04

Kasserer og repræsentant i Dalum Idrætsring: Benjamin Zuko → kasserer@obvk.dk

Bestyrelsesmedlemmer og -suppleanter:

Andrea Stentoft 

Eva Munk Damgaard

Lasse Hartmann Hansen

Maria Månsson

Mathilde Sardal

Nina Aagaard

Thea Skafte Böttcher

 

_____________________________________________________________

Som frivillig i OBVK har du mulighed for at hjælpe med til at klubben kan fungere under de forudsætninger vi kender og nyder godt af i dag. Herunder vores dejlige faciliteter og lave kontingent. Som bonus giver det frivillige arbejde socialt samvær udenfor banerne, hvor vi hygger os og gør det at afholde stævner m.m. til en god oplevelse og til en aktivitet der giver sammenhold og styrker klubben på tværs af alle hold og aldersgrupper. Frivillig får altså ikke blot klubben til at løbe rundt, men er også med til at skabe et unikt sted, hvor alle uanset niveau mødes i øjenhøjde. Udover bestyrelsen har klubben derfor flere udvalg og gode folk, som varetager vigtige opgaver.

Hjemmeside: Ved problemer med hjemmesiden eller ting der skal ændres/opdateres kontakt Camilla Panduro Nielsen

Rengøringshjælper: Ronni sørger for at vores faciliteter i den gamle isfabrik fremstår skinnende rene og pletfri. Søde Ronni mangler en rengøringsmakker, hvis det er dig, så skriv til formand Mads Brunse Pedersen på  mads.brunse@gmail.com

Pedel: Loke har styr på, at alle lamper lyser og fikser ting, der er gået i stykker.

Halbooking: Emina er vores knivskarpe halbooker. Kontakt Emina på obvkhalbooking@gmail.com, hvis du vil låne enten sandkassen eller klublokalet i længere tid og uden medlemskab.

Festudvalget: OBVK har naturligvis også et festudvalg, som kaster konfetti over den sandede tilværelse i klubben. Festudvalget hygger om klubbens medlemmer og giver sjove oplevelser sammen. Kontakt festmanden Benjamin Zuko på kasserer@obvk.dk hvis du er nysgerrig.

Træner-teamet: Anders, Peter,  Rasmus og Thea er de seje og dejlige personer der får trænerkabalen til at gå op, samt fastholdelsen af motivation og udvikling hos dem.  Oplært af selveste Line og Lasse forstå man godt at de er så gode!

Kraftcenter: For de mere ambitiøse sandspillere findes Kraftcenter som en del Volleyball Danmarks satsning for talentarbejdet i beachvolleyball. Kontakt Mads Rosager på  madsrosager@gmail.com for mere information.

Fredagsbeachbarudvalget: Om fredagen mødes vi på kryds og tværs af hold og slår hårdt til bolden et par timer eller tre. Det er en OBVK-tradition, som vi er meget stolte af, og som har skabt mange dårlige vaner. Fredagsbeachbarudvalget holder en gang imellem en særlig fredag, hvor der sker hyggelige ting bagefter såsom film, landskampskigning eller brætspil. Der er dog altid pizza og øl!