Bestyrelsen og udvalg

Bestyrelsen:

Formand: Birna Eiríksdóttir → birnaeir@gmail.com, tlf. 50701490

Næstformand/OBVKs mor: Mette Mathiasen → mettemathiasen@hotmail.com, tlf. 20283883

Kasserer og lagerchef: Benjamin Zuko → kasserer@obvk.dk

PR-, SoMe- og vedtægtsmaster: Nina Aagaard → nin_279@hotmail.com, tlf. 25563431

Konflikthåndtering og trænerfar: Lasse Hartmann Hansen → Lasse_H_Hansen@hotmail.com, tlf. 28899615

Aktions- og ungdomskoordinator: Helle Søndergaard → helle-soe@hotmail.com, tlf. 28903900

Aktions- og frivillighedsguru: Karen Marie Andersen → kmka@hotmail.dk, tlf. 41673882

Suppleanter:

Elite- og udviklingsnørd: Mads Rosager → madsrosager@gmail.com, tlf. 42604218

Lobbyist og altmuligmand: Thorbjørn Henriksen → thorsh100@hotmail.com, tlf. 24422739

Sponsor- og aktionskvinde: Berglind Gígja Jónsdóttir → berglindgigja1@hotmail.com, tlf. 71709877

Teknikmand og glædesspreder: Mikkel Labori Olsen→ mikkellabori@gmail.com, tlf. 20648804

Hende med kontakterne: Kirstine Vandborg Christensen → kirstine.vandborg@yahoo.dk, tlf. 51278345

_____________________________________________________________

Som frivillig i OBVK har du mulighed for at hjælpe med til at klubben kan fungere under de forudsætninger vi kender og nyder godt af i dag. Herunder vores dejlige faciliteter og lave kontingent. Som bonus giver det frivillige arbejde socialt samvær udenfor banerne, hvor vi hygger os og gør det at afholde stævner m.m. til en god oplevelse og til en aktivitet der giver sammenhold og styrker klubben på tværs af alle hold og aldersgrupper. Frivillig får altså ikke blot klubben til at løbe rundt, men er også med til at skabe et unikt sted, hvor alle uanset niveau mødes i øjenhøjde. Udover bestyrelsen har klubben derfor flere udvalg og gode folk, som varetager vigtige opgaver.

Conventus-haj: Anne Beyer er vores Conventus-haj. Hun holder styr på, at alle medlemmer betaler kontingent. Kontakt Anne på anne_beyer@hotmail.dk eller tlf. 60841394

Rengøringspigerne: Lærke og Josefine sørger for at vores faciliteter i den gamle isfabrik fremstår skinnende rent og pletfrit.

Pedel: Simon har styr på, at alle lamper lyser og fikser ting der er gået i stykker.

Halbooking: Emina er vores knivskarpe halbooker. Kontakt Emina på obvkhalbooking@gmail.com, hvis du vil låne enten sandkassen eller klublokalet i længere tid og uden medlemskab.

Aktionspigerne: Berglind, Helle og Karen Marie har slået deres kreative hoveder sammen og dannet en lille klub, som skaffer lidt håndmønter til klubbens økonomi. Det gør en verden til forskel! Kontaktoplysninger på disse knivskarpe damer finder du i beskrivelsen af bestyrelsen.

Festudvalget: OBVK har naturligvis også et festudvalg, som kaster konfetti over den sandede tilværelse i klubben. Festudvalget hygger om klubbens medlemmer og giver sjove oplevelser sammen. Kontakt forkvinde Birna, hvis du er nysgerrig.

Trænerudvalg: Line og Lasse er ikke titlen på en børnebog, men vores to benhårde personer bag trænerkabalen samt fastholdelsen af motivation og udvikling hos dem.

Kraftcenter: For de mere ambitiøse sandspillere findes Kraftcenter som en del Volleyball Danmarks satsning for talentarbejdet i beachvolleyball. Kontakt Mads Rosager på  madsrosager@gmail.com for mere information.

Fredagsbeachbarudvalget: Om fredagen mødes vi på kryds og tværs af hold og slår hårdt til bolden et par timer eller tre. Det er en OBVK-tradition, som vi er meget stolte af og som har skabt mange dårlige vaner. Fredagsbeachbarudvalget holder en gang i mellem en særlig fredag, hvor der sker hyggelige ting bagefter såsom film, landskampskigning eller brætspil. Der er dog altid pizza og øl!